Toon filters

Alle geboortekaartjes

Hier vind je al onze geboortekaartjes, de complete collectie van De Kaartjeswinkel Zelf Maken.
Verschillende soorten en stijlen geboortekaartjes op een rij. Door de filter open te klappen kun je zelf het soort geboortekaartje aanvinken waar je naar opzoek bent. Dit zoekt iets makkelijker.

 

Zelf ontwerpen

Ga lekker zelf aan de slag, pas kleuren aan, lettertypen en zet je eigen teksten in het geboortekaartje wat jullie leuk vinden. Soms kun je ook illustraties verplaatsen, roteren of spiegelen. Als afbeelding een bepaalde kleur heeft dan kun je deze vaak ook nog van kleur veranderen. Achter iedere kaart hangt een bibliotheek met vormen/symbolen. Hiermee kun je bijvoorbeeld op een leuke manier met icoontjes het gewicht, tijdstip en de lengte toevoegen op jullie geboortekaartje. Je kunt hier ook andere illustraties toevoegen als je dit wilt. Kies dus een geboortekaartje en maakt deze helemaal naar eigen wens op. Heb je wat hulp nodig? Neem dan gerust even contact met ons op we helpen je graag verder of voeren zelf de aanpassing even voor je door afhankelijk van je wensen.

 

Al onze geboortekaartjes zijn met zorg ontworpen. Natuurlijk is het voor ons van groot belang om ontwerp ook op papier op z'n mooist te laten drukken. Wij hebben hiervoor selectie gmeaakt vand e meest mooie geselecteerde papiersoorten waarop met kwalitatieve machines wordt geprint. Het printen gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Kies je voor een eltterpress geboortekaartje dan drukken wij deze allemaal zelf in onze eigen drukkerij. Bij beide technieken wordt met zorg gewerkt om zo de mooiste geboortekaartjes te leveren.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code