Klassiek geboortekaartje met strikje Liam

Oud Hollands geschept papier

OH Dubbel 13x8

Oud Hollands geschept papier
Deze kaarten hebben een glad oppervlak, voorzien van vier fijne schepranden. Deze unieke en kenmerkende schepranden geven de kaarten een zeer klassieke uitstraling.

 

Folie is niet mogelijk op dit papier.

 

Het papier is in principe wel geschikt om kleine foto's op af te drukken maar komt het best tot z'n recht met een klassiek, verfijnd of sober ontwerp. Deze kaarten zijn niet gechikt voor volvlakken kleur of aflopende bedrukking. Hou rondom minimaal 8 mm vanaf de randen vrij van afbeeldingen en tekst. 

 

PRODUCTIETIJD

 

> Voor dit papier geldt het volgende; Vanaf jullie bestelling duurt het ca. 4 werkdagen voordat de kaarten op de post gaat.

​Mooi klassiek geboortekaartje met een strikje. Een strikje maakt een geboortekaartje mooi en tijdloos. We hebben een speciale selectie voor je gemaakt van de mooiste kleuren.

 

Let op: de strikjes koop je los bij het kaartje en kan heel makkelijk bevestigd worden door het kleine plakkertje aan de achterzijde. Je hoeft niet te knoeien met lijm, maar haal het beschermlaagje eraf en plak het strikje op zijn plek en klaar. 

 

VARIANTEN OP DIT DESIGN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code