Geboortekaartje met preeg Lo bosdieren

Neutraal geboortekaartje met voelbare letters

OH Dubbel 13x13 met reliëf

LET OP: Een proefdruk is ZONDER preeg gedrukt i.v.m. de druktechniek. Een preegvorm wordt bij een proefdruk lichtgrijs geprint (zonder reliëf).

 

Naam in reliëfdruk
Op de voorzijde is de naam groot gedrukt met reliëfdruk. Hierdoor liggen de letters voelbaar op het papier, maar zonder kleur.

Wil je de naam in reliëf gedrukt? Hou er dan rekening mee dat je dit aanvinkt in de winkelmand en er een bedrag bij komt!

 

Oud Hollands geschept papier met naam in reliïef omhoog gedrukt

Deze kaarten hebben een glad oppervlak, voorzien van vier fijne schepranden. Deze unieke en kenmerkende schepranden geven de kaarten een zeer klassieke uitstraling.

 

Folie is niet mogelijk op dit papier.

 

Het papier is in principe wel geschikt om kleine foto's op af te drukken maar komt het best tot z'n recht met een klassiek, verfijnd of sober ontwerp. Deze kaarten zijn niet geschikt voor grote donkere volvlakken kleur of aflopende bedrukking. Hou rondom minimaal 5 mm vanaf de randen vrij van afbeeldingen en tekst. 

 

PRODUCTIETIJD

 

> Voor dit papier met preeg geldt het volgende; Vanaf jullie bestelling duurt het ca. 4-6 werkdagen voordat de kaarten op de post gaat.

​Mooi bosdieren geboortekaartje met door ons handgechilderde bosdieren. De leuke dieren maken het geboortekaartje lief en tijdloos. 

 

VARIANTEN OP DIT DESIGN

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code