BIJZONDER DRUKWERK

Letterpress en folie drukwerk. Deze technieken zie je steeds meer! Het ontwerp wordt ‘in’ het papier gedrukt waardoor het reliëf en de structuur meer op valt. Wil je graag letterpress kaarten zien en voelen dan kun je op afspraak langskomen of we sturen een kaartje op per post.

 

 

 

 

ZELF ONTWERPEN

Bij ons kun je nu ook eigen Letterpress en folie kaarten ontwerpen. Dit gaat heel eenvoudig in onze online editor. Kies je gewenste basis ontwerp en pas hem naar je wensen. Klaar om de kaart te bestellen? Controleer en bestel dan de kaarten. Zo simpel is het!

 

 

 

 

WANNEER ONTWERPEN?

Het is handig om op tijd te beginnen aan een geboortekaart of trouwkaart. Als het ontwerp eenmaal is gemaakt nemen de laatste puntjes op de i nog wat tijd in beslag! Vraag ons het ontwerp nog te controleren, of uit te lijnen.

 

 

 

 

Bestel een proefkaartje met 50% korting!

Om de kwaliteit en de kleur thuis te beoordelen

Bestel nu een proefkaartje van het door jou ontworpen kaartje en betaal maar de helft!. Dit geldt ook voor speciale papiersoorten. Op deze wijze kun je het kaartje van te voren alvast in handen hebben zodat je goed kunt beoordelen wat het papier doet met het ontwerp en hoe de kleuren uitkomen op het door jou gekozen papier? Welk papier moet je kiezen? We hebben de papiersoorten hier goed omschreven. Alle papiersoorten zijn kwalitatief mooi en dik. En voor enkele kaarten hebben we zelfs extra dik zijdeglans papier, dit voelt bijna aan als karton. Je ziet het beste hoe je kaartje uitkomt met een echte proefkaart, dus altijd even bestellen!


Gebruik hiervoor de actiecode:   PRINT-PROEF  

(1 proefkaartje met 50% korting per account)

 

 

OVER ONS

Enthousiast, creatief & servicegericht

Wij gaan graag aan de slag met jullie eigen gemaakte ontwerpen. Wij zijn een klein creatief bedrijf met ontwerpstudio en eigen drukkerij.

 

Je kunt ons mailen of bellen of volg ons Instagram, waar we regelmatig in de stories een sneakpeak van ons werk en onze studio's laten zien.

 

Groeten, Sanne & Sjors