Onze speciale geboortekaartjes collectie! 

Via dekaartjeswinkel.nl (zonder editor) kun je je speciale en unieke geboortekaartje door ons laten ontwerpen en drukken. Hier vind je bijzondere geboortekaartjes met meerdere drukgangen zoals bijvoorbeeld de naam in preeg omhoog gedrukt uit het papier of de naam in folie en de rest in letterpress of print.

Zit je kaartje niet tussen onze collectie maar ben je wel verliefd geworden op onze ontwerpstijlen? Dan kunnen wij ook speciaal voor jou een ontwerp op maat maken. Wij kunnen een bestaand kaartje naar je sturen per post wat qua papier en druktechniek overeenkomt met jullie wensen. Even voelen is toch heel anders dan een kaart op beeldscherm beoordelen.

Prijzen voor een ontwerp op maat hebben een meerprijs van minimaal €200 bovenop de drukkosten in onze prijslijst.
Informeer gerust naar de mogelijkheden en of er plek is in onze planning voor een ontwerp op maat in de periode voorafgaand aan het gewenste verzendmoment.

Een ontwerp op maat bestaat uit een geheel compleet en verzorgd voorstel in PDF voor de kaart, kleurvoorstel voor een envelop, sluitzegel, adreslabel of envelop bedrukking en een persoonlijke postzegel. 

 

Enthousiast

Ben je enthousiast over onze luxe geboortekaartjes en weten jullie ongeveer wat jullie qua stijl voor ogen hebben dan kunnen wij een gerichte offerte voor jullie op gaan stellen aan de hand van jullie uitgebreid toegelichte wensen.

Wij zullen een geheel complete offerte voor jullie opstellen waarin alles omtrent het geboortekaartje is opgenomen en jullie verder nergens meer aan hoeven te denken. Als deze akkoord is dan kunnen jullie hem online accepteren.

Voorafgaand aan onze werkzaamheden sturen wij onze factuur voor onze werkzaamheden. In de prijs zijn 3 correctierondes inclusief. Mochten er meer correctierondes nodig zijn, dan worden de kosten hiervan duidelijk van te voren aangegeven.


>> Bekijk hier onze bijzondere geboortekaartjes collectie!  

Ontwerp op maat laten maken?