Online kaarten maken Leiden

Fraaie kaartjes voor iedere gelegenheid

Ben je in Leiden op zoek naar een Letterpress trouwkaart of geboortekaartje? Wil je visitekaartjes drukken of een bijzondere kaart laten maken? In Amsterdam kun je dan gebruikmaken van de uitstekende service en kwaliteit van De Kaartjeswinkel. Wij zijn een online drukkerij en leveren onze producten aan klanten in Nederland en België. Ook voor jou in Leiden hebben we de kaart waar je naar zocht. Bekijk ons standaard aanbod voor de Letterpress geboortekaartje of trouwkaart. Unieke geboortekaartjes en de mooiste trouwkaarten vind je tussen onze standaard ontwerpen. Wil je liever een persoonlijk ontwerp om jouw kaart in Leiden van onze drukkerij nog specialer te laten zijn? Lees dan snel verder of bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak. De contactgegevens van De Kaartjeswinkel vind je verderop.

 

Nu kun je ook zelf je geboortekaartje aanpassen online op onze site. Je hoeft geen afspraak te maken of bij ons langs te komen. Kies je ontwerp en pas hem aan naar je wensen. Als je kindje geboren is pas je de laatste gegevens aan en bestel je je kaarten. 

Hoge kwaliteit geleverde geboortekaartjes in Leiden

Een aankomend bruidspaar kreeg de trouwkaarten in huis en was teleurgesteld in de leverancier. De kwaliteit liet te wensen over en de afwerking was onvoldoende. Snel werd besloten om de trouwkaarten opnieuw te laten drukken. Een snelle zoektocht en vergelijking bracht hen bij De Kaartjeswinkel. Wij hebben voor dit bruidspaar snel en vakkundig een Letterpress trouwkaart ontworpen en in een oplage van 150 in de drukkerij gemaakt. Nog op tijd voor verzending en naar volle tevredenheid van deze aanstaande echtelieden!

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

De Letterpress geboortekaartje of ander soort thema kaart wordt gemaakt met een Heidelberg drukpers. Ook in Amsterdam is deze bijzondere drukpers is volop in gebruik bij onze online drukkerij. De bijzondere ontwerpen komen als volgt tot stand:

• Printontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Afdruk van een negatief op film
• UV belichten op een polymeerplaat
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard
• Drukken en voortdurend bijstellen met de Heidelberg drukpers

Het drukken is een handmatig proces. Dit vereist zorg en aandacht. Bij De Kaartjeswinkel hebben we dit volledig in de vingers. Ook voor jou in Leiden verzorgen we hiermee graag ook unieke geboortekaartjes, visitekaartjes drukken wij voor je en ook uitnodigingen wordt stijlvol gemaakt.