Levertijd en verzending

Levertijd kerst


GEEN letterpress, letterpress folie en print kaarten rond kerst 2019


Wij kunnen GEEN letterpress, letterpress folie kaarten en print kaarten leveren rondom de kerstperiode. Dit i.v.m. het sluiten van onze leveranciers.

Alleen print en folie kan worden geleverd in deze periode. Houd wel rekening met drukke bezorgdagen.

Wij zijn gesloten van 13.00 uur op 24 dec t/m 1 jan. Onze productietijd van 4-6 werkdagen voor deze geboortekaartjes blijft gehandhaaft. De dagen dat wij gesloten zijn, zijn geen werkdagen. Wanneer jullie kindje wordt geboren vlak voor of tijdens deze periode zal de productietijd opschuiven.

 

Voorbeeld: Jullie plaatsen een bestelling (voor letterpress, letterpress folie kaarten en print kaarten) op donderdag 19 dec vóór 11.00 uur. Dan zijn de eerste twee werkdagen vrijdag 20 & maandag 23 december, en de andere 3 á 4 werkdagen starten pas weer 2 januari.

 

Levertijd (kerst uitgezonderd)

 

Levertijd digitaal gedrukte kaartjes

Een normale productietijd na definitief akkoord van jullie kaartje ligt tussen de 1 - 3 werkdagen. Dat betekent dat je bestelling uiterlijk op de derde werkdag wordt verzonden.

 

Levertijd digitaal gedrukte kaartjes op 600 gram, kaarten met folie of kleur op snede
Een normale productietijd na definitief akkoord van jullie kaartje ligt tussen de 5 - 6 werkdagen. Dat betekent dat je bestelling uiterlijk op de zesde werkdag wordt verzonden.

 

Levertijd letterpress geboortekaartjes
Na ontvangst van betaling en akkoord op het definitieve ontwerp van jullie geboortekaartjes ligt de productietijd tussen de 5 - 6 werkdagen. Dit is afhankelijk van het aantal drukgangen van jullie kaartje. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL. Dit betekent dat er bijna altijd een weekend tussenzit, en jullie de kaarten na ca. een week zullen ontvangen.

 

Levertijd letterpress trouwkaarten
Na ontvangst van betaling en akkoord op het definitieve ontwerp van jullie trouwkaarten ligt de productietijd tussen de 8 - 12 werkdagen. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL.

Verzending

 

Verzending
Wij verzenden al onze kaartjes via PostNL en kost € 7,00.

De productie en de levering van de kaarten is en blijft mensenwerk. Ondanks dat we er alles aan doen om je bestelling binnen de geïndiceerde tijd te leveren, kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij vragen je begrip als door onvoorziene omstandigheden je bestelling een dagje later wordt geleverd.

 

Wij werken alleen op werkdagen. In het weekend en op nationale feestdagen worden geen ontwerpen gemaakt, ontwerpen aangepast of gedrukt.


Ieder jaar zijn wij gesloten tussen kerst en oud en nieuw, i.v.m. het sluiten van onze leveranciers.

Controleer je bestelling
We horen graag nog even of jullie de kaarten en enveloppen in goede orde ontvangen hebben. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Belangrijk is wel de kaarten NIET te verzenden! Als de kaarten al verzonden zijn kunnen we helaas geen klachten meer in behandeling nemen.

 

Naam op kaart
Achterop elke kaart uit onze collectie drukken wij onze naam. Bewust heel klein en subtiel, dit i.v.m. bescherming van auteursrecht. Dit doen wij niet op enkele kaarten met een bedrukking aan de achterzijde.